MITJA TARONJA

Sinopsi

UNA HISTÒRIA D’AMOR COM LA DE DIRTY DANCING AMB MÉS CÍTRICS I MENYS DANCING.

L’Adam i l’Eva, la típica parella perfecta que tots coneixem, han organitzat un sopar d’amics per inaugurar el pis que s’acaben de comprar. Mentre esperen que arribi tothom, el David, el solter del grup, els anuncia que els vol presentar la seva nova xicota. Fins aquí tot normal, el típic sopar de parelles. El problema serà que, segons l’Adam, és impossible que el David tingui parella perquè no hi ha persona al món amb qui es pugui entendre. La sorpresa serà quan en David els expliqui que ella ja és allà, al nou pis. I és que la parella del David no és precisament… típica. Què podem fer quan ens han ficat al cap que necessitem trobar la nostra mitja taronja per ser feliços? Una obra sobre fílies, prejudicis i relacions.

Fitxa Artística

Autoria i direcció: Sílvia Navarro i Perramon

Interpretació: Marçal Bayona, Adrià Díaz i Júlia Santacana

Escenografia, vestuari i il·luminació: Tània Gumbau

Ajudantia d’escenografia: Àlex Reviriego

Grafisme escenografia: Daniel Rodríguez

Assessoria de moviment: Ernest Fuster

Espai sonor: Mireia Vilar

Producció: Ricard Sadurní (iProduccions)

Fotografies: Roser Blanch

Ajudantia de direcció en pràctiques: Lluna Marquès

Coproducció: Tantarantana i La Canina

Recull de premsa

Divertida, desenfadada, ingeniosa y muy actual esta obra es una comedia romántica que bebe de todas las escritas por Nora Eprhon y que hace disfrutar a la espectadora provocando sonrisas y carcajadas a cada diálogo. El texto de Sílvia Navarro es muy fresco y fácil de adaptar a cualquier capítulo personal de la espectadora, y su rapidez lo convierte en una conversación típica entre amigos.

La química interpretativa entre Marçal Bayona (David), Adrià Díaz (Adam) y Júlia Santacana (Eva) es una de las claves principales de esta producción.”

Sílvia Moreno Palomar, Teatre Barcelona

“El text de #SilviaNavarro (que també dirigeix amb encert), destaca i dona un aire fresc que s’agraeix en el massificat terreny de les comèdies.

Les bones interpretacions de Marçal Bayona (hilarant amb la seva manera de fer), Adrià Díaz (creïble en un difícil paper) i Júlia Santacana (amb molta presència escènica), amanides amb petites espurnes de musical, resulten prou divertides i inesperades.”

Teatre Catalunya

Una reflexión divertida, incluso gamberra, que provoca sonrisas y toca el alma, porque todo el mundo, quien más quien menos, ha vivido situaciones parecidas, aunque aquí Navarro las lleva al extremo.

Magí Camps, La Vanguardia

Un punt de partida que podria ser molt tòpic en una vetllada entre amics, al final veiem una comèdia sobre les amistats, els prejudicis, les relacions sentimentals i les falses aparences.”

Francesc Esteve, Inquietuds Teatrals

Espectadors n’han dit

“M’han encantat els actors i actriu i el text. M’he fet un fart de riure recordant alguna pel·lícula romàntica referent de la meva època i em sembla una obra intel·ligentíssima pel que fa al plantejament de fons. Més enllà de l’humor ens fa pensar sobre l’amor i les relacions, que falta ens fa a totes plegades”.

“Divertida, intel.ligent, irònica!!!! Una oportunitat de gaudir de bons autors, muntatge i creativitat. 100×100 recomanable per gaudir del bon i proper teatre”

“Da gusto encontrarse con un texto tan inteligente como divertido sin caer en el esperpento y los estereotipos. Hacer creíble algo aparentemente absurdo no está al alcance de todo el mundo, y si encima viene avalado por grandes interpretaciones, obtienes una obra en apariencia pequeña, que se va agrandadlo a medida que avanza en su clímax. Muy recomendable para pasar un buen rato y reflexionar sobre las dinámicas que a veces se establecen en las relaciones de pareja, con crítica mordaz incluida al mundo romántico que han contribuido a crear en Hollywood guionistas como Nora Ephron. El homenaje a «Dirty Dancing» es impagable. ¡Bravo!”

Mitja Taronja

Ifigènia en taxi

Fly me to the moon

Ese portugués

Algú que apagui el llum

94 minuts

94 minuts

Ifigènia en taxi

Fly me to the moon

Ese portugués

Algú que apagui el llum

Mitja Taronja