LA INVERSEMBLANT PERIPÈCIA D’EN JAMES RICHARDS

Sinopsi

Em dic James Richards. Una nit, tornant a casa, vaig quedar inconscient per culpa d’ensopegar d’un cau de conills. Quan vaig despertar estava a un món paral·lel. Com el nostre però en un altre plànol temporal o alguna cosa així, i en aquest món els Beatles encara tocaven junts al 2019. No recordo com hi vaig arribar, només el cau de conills enmig del no res. No em creieu? En tinc proves. Us prometo que és ben cert. No m’agraden gens les mentides. Us ho juro pels Beatles.

Fitxa Artística

Intèrpret: Adrià Díaz 

Dramatúrgia i Direcció: Sílvia Navarro

Disseny d’espai, so i il·luminació: La Canina

Tècnic en funcions: Tània Gumbau i Sílvia Navarro

Mitja Taronja

Ifigènia en taxi

Fly me to the moon

Ese portugués

Algú que apagui el llum

94 minuts

94 minuts

Ifigènia en taxi

Fly me to the moon

Ese portugués

Algú que apagui el llum

Mitja Taronja