ESE PORTUGUÉS

Sinopsi

Luis Figo va passar de ser un heroi nacional a ser un traïdor. És possible perdonar-lo? Entendre’l? El Joel, coneixerà al futbolista en una de les pitjors nits de la seva vida. Mentre desespera buscant a la seva novia Júlia, i reviuen els millors i pitjors moments de les seves vides, posaran a prova la capacitat que tenim de trair i de perdonar.

Fitxa Artística

Dramatúrgia: Jordi Ramoneda

Direcció: Sílvia Navarro

Intèrprets: Cristina Martínez, Adrià Díaz i Oreig Canela.

Escenografia, vestuari i il·luminació: Tània Gumbau

Espai Sonor: Sílvia Navarro.

Una producció de: La Canina

Producció Executiva: Sàndal Produccions

Recull de premsa

Si hi ha una cosa que sempre agraeixo son els muntatges intel·ligents, els que saben treure el màxim profit del material i, en aquest sentit, Ese portugués és impecable, una comèdia romàntica sense clixés casposos ni ofensius, divertida, àgil i amb una posada en escena inesperada i sorprenent que funciona a les mil meravelles.

GEMMA MORALEDA, SOMNIS DE TEATRE

Mucho humor gracias especialmente a la interpretación de Figo de Adrià Díaz (94 minutos y la humana perplejidad de Oreig Canela. Una propuesta muy arraigada al sentimiento colectivo mayoritario que con la excusa de Figo y con cómplices interpretaciones, plantea temas poco tratados pero omnipresentes con humor, verosimilitud, humanidad e ingenio. Y no sufráis, que sale el famoso cochino.

HEBERT PARODI, TEATRE BARCELONA

El club de la mitjanit – 08/10/19 – (minut 1:16:02)

Mitja Taronja

Ifigènia en taxi

Fly me to the moon

Ese portugués

Algú que apagui el llum

94 minuts

94 minuts

Ifigènia en taxi

Fly me to the moon

Ese portugués

Algú que apagui el llum

Mitja Taronja