FLY ME TO THE MOON

Sinopsi

Dennis Hope era un ventríloc acabat. La nit del 22 de novembre de 1980, camí a l’actuació més important de la seva carrera, el cotxe el deixa tirat enmig del desert d’Arizona. Allà, mentre conversa amb el seu ninot, Mel el Malcarat, té una revelació: «Vaig veure la Lluna i em vaig dir: Si no és de ningú, potser pot ser meva.” Des de llavors, Dennis Hope ha venut parcel·les de Lluna a 25 dòlars, aconseguint una fortuna de més de 50 milions de dòlars.

Fitxa Artística

Dramatúrgia: Marc Angelet

Direcció: Sílvia Navarro

Interpretació: Dani Arrebola i Marçal Bayona

Escenografia i vestuari: Tània Gumbau i Marina Valls

Disseny de llums: Tània Gumbau 

Ajudantia de direcció: Montse Butjosa

Veu en off: Jaume Llonch

Espai sonor: Sílvia Navarro

Producció executiva: Sàndal Produccions

Recull de premsa

“Una compenetración impresionante y que cumple y se adecúa cien por cien a la naturaleza y condición de sus personajes, animado e inanimado.”

“Una dirección que se apoya en una concepción escenográfica que le sienta como un guante tanto al texto como a la aproximación.”

FERANANDO SOLLA, EN PLATEA

“Un espectacle que va un pas més enllà del que coneixem.”

“Un gran aplaudiment al disseny de vestuari i caracterització.”

NICOLAS LARRUY, ESPECTÁCULOS BARCELONA

“Pasamos de la risa inicial a, casi, un drama, para acabar con un giro inesperado.”

EDUARDO DE VICENTE, EL PERIÓDICO

“Escena perfecta per a una pel·lícula de Lynch que l’autor aprofita per compartir les seves reflexions sobre l’humor i una cosa tan nord-americà com la persecució dels somnis personals.”

JUAN CARLOS OLIVARES, TIME OUT

“Si es fes el joc de buscar les diferències entre el ninot de cartró pedra i el ninot de carn i os… seria ben difícil trobar-les.”

ANDREU SOTORRA, CLIP DE TEATRE

“Arrebola clava el paper de fracassat somniador i connecta amb el públic des del primer moment, mentre que Bayona aconsegueix dotar de vida (i mala bava) un ninot que, en algun moment del muntatge, veurem en la seva encarnació de roba i espuma. Una escenografia i un vestuari impecables.”

“Fly me to the moon és una d’aquelles peces que, sota una aparença innocent, dispara amb bala. Una comèdia tan ben feta, que et pot fer plorar.”

GEMA MORALEDA, SOMNIS DE TEATRE

“Fly me to the moon, esta magnífica obra de Marc Angelet, podría fácilmente haberse convertido en una obra sobre la picaresca, en un ensayo sobre la absurdidad del capitalismo, en una crítica cultural del sueño americano. Y sin embargo, el acercamiento del autor ha sido a través de un prisma frágil y humano, [… ] es una obra sencilla, delicada e íntima.”

MARIONA REBULL, TEATRE BARCELONA

“Un interessant i tragicòmic diàleg entre el protagonista i el seu ninot (un mena de monòleg intern, en realitat) amb gràcia, patetisme i profunditat.”

“Minuciós treball interpretatiu de Dani Arrebola i Marçal Bayona.”

IVÁN F. MULA, TEATRE BARCELONA

“Un treball original, entretingut i tendre que ens recorda que el secret de tot plegat és no perdre mai l’esperança.”

IVAN ANDREADE, TEATRE BARCELONA

Mitja Taronja

Ifigènia en taxi

Fly me to the moon

Ese portugués

Algú que apagui el llum

94 minuts

94 minuts

Ifigènia en taxi

Fly me to the moon

Ese portugués

Algú que apagui el llum

Mitja Taronja